Instal·lacions Audiovisuals de Home Cinema

Les Instal·lacions Audiovisuals de Home Cinema ja no són un luxe a l'abast d'uns pocs. Amb el temps, els avenços en la tecnologia han permès que els costos d'instal·lació d'un home cinema s'hagin reduït considerablement, sent accessible per a moltes butxaques. En Audiovisuals Mister Mix comptem amb una àmplia experiència en les instal·lacions audiovisuals per a la llar, instal·lacions home cinema i sonorització domèstica.

Alguns Projectes sobre Instal·lacions Audiovisuals de Home Cinema

De cadascuna de les Instal·lacions Audiovisuals de Home Cinema en destaquem els aspectes següents:

Equips Audiovisuals per a Casa. Xalet Castelldefels: Instal·lacions Audiovisuals de Home Cinema i Sonorització Domèstica. El projecte audiovisual en qüestió, un xalet unifamiliar de Castelldefels, tenia diverses fases diferenciades que requerien solucions a mida.

Instal·lació de Home Cinema. Sonus Faber: Instal·lacions Audiovisuals de Home Cinema, aquesta va consistir a equipar el Saló principal de la casa amb una pantalla elèctrica de qualitat, un projector d'alta gamma i un equip de so envoltant 5.1 d'alta gamma on es pogués gaudir de totes les fonts.

Instal·lació de Cinema a Casa. Bose Acoustimass 10: Venda i instal·lació d'un sistema de Home Cinema amb àudio Bose Acoustimass 10 molt complet integrat i estèticament compatible amb la decoració de la llar a Barcelona.

Instal·lacions Audiovisuals per a Vaixells. So Iot: Sonorització d'un iot de 30 metres combinant altaveus de la marca JL AUDIO, més concretament els JL AUDIO JLM880 amb els altaveus BOSE 251, segons la zona de la coberta. Etapa de potència JL AUDIO JLM800 i subgreus JL AUDIO JM10.

Instal·lació d'Equips de Home Cinema. Pis de Barcelona: Realitzem dues instal·lacions d'home cinema a un pis a Barcelona en construcció. La primera Instal·lació la fem al saló i la segona al dormitori principal.

Posa't en contacte amb nosaltres i et contestarem el més ràpid possible.
Demana pressupost per al teu projecte o instal·lació audiovisual sense compromís.

Formulario de contacto

Audiovisuales Mister Mix

Tel.+34 93 280 48 88
C / Ramón Miguel Planas, 16
08034, Barcelona

Perquè som la millor elecció per a les Instal·lacions Audiovisuals de Home Cinema?

Som experts en el subministrament, la instal·lació i el manteniment d'equips audiovisuals per a tot tipus de llars. En Audiovisuales Mister Mix, sempre treballem amb equips audiovisuals de qualitat i garantim les nostres Instal·lacions Audiovisuals de Home Cinema. Tenim clients professionals i clients particulars amb projectes de tot tipus. Oferim i atenem projectes tant en llars ja en ús, com en llars en construcció. On el nostre equip d'instal·ladors d'audiovisuals estaran en contacte permanent amb els encarregats de l'obra.

Sempre buscant els objectius d'obtenir els millors resultats estètics, i de treure-li el màxim rendiment a qualsevol instal·lació audiovisual. Ja sigui únicament de sonorització d'espais o de sistemes de home cinema complets. Comptem amb equips HiFi (o equips de so d'alta fidelitat) que complementem amb recursos d'integració de sistemes. Aconseguint així les millors instal·lacions de home cinema amb la millor qualitat de so que la tecnologia és capaç d'oferir.

Instal·lacions Audiovisuals de Home Cinema

Som especialistes en treballar amb tota classe d'equips. Sempre garantint la major qualitat i durabilitat que el projecte d'instal·lació de vídeo i de sistema de so a casa sigui capaç d'aportar, assemblant l'espai a una sala de cinema per veure a casa.

Comptem amb una àmplia gamma de proveïdors de material audiovisual i d'equips hifi per a casa d'alta gamma. Podem aportar els millors altaveus home cinema per a cada instal·lació, també amagar els cables de l'home cinema si la situació no permet convertir un home cinema tradicional en un home cinema sense fil. Resumint, la nostra empresa fa instal·lacions audiovisuals de qualsevol tipus.

Si el que es desitja és instal·lar un sistema audiovisual d'última generació amb equips d'alta gamma d'àudio i vídeo per reproduir pel·lícules, oferim el servei d'instal·lació de sistemes de home cinema. Instal·lem home cinema a Barcelona i per tot Espanya.

Instal·lem els nostres equips d'alta fidelitat sigui quin sigui l'espai disponible. Fem el millor tractament acústic per millorar la sensació de cinema a casa i gaudir de la imatge i so de l'contingut que es vulgui visualitzar. Instal·lem qualsevol tipus de projector per a equips home cinema i els millors altaveus perquè gaudeixis de la instal·lació de cinema a casa.


Si el que busques és algun tipus d'instal·lació o recurs audiovisual per home cinema i sonorització domèstica més concret, et presentem aquesta classificació d'opcions. Sense cap dubte, invertir en qualsevol d'aquests punts modernitzarà qualsevol instal·lació i simplificarà molts dels processos que formin part de les activitats de diari. Fem el que sigui necessari per millorar la teva experiència amb qualsevol tipus d'instal·lació audiovisual, ja sigui amb instal·lacions de cinema a casa i projectors home cinema, com instal·lant altaveus de sòl o millorant la sensació de so de qualsevol estància.

Il·luminació espectacular i efectes. Home Cinema y Sonorització Domèstica

Il·luminació Espectacular i Efectes per Home Cinema y Sonorització Domèstica

 

Megafonia i microfonia professional. Home Cinema y Sonorització Domèstica

Megafonia i Microfonia Professional per Home Cinema y Sonorització Domèstica

Preparació i equipació de sales. Home Cinema y Sonorització Domèstica

Sistemes de Control Audiovisual per Home Cinema y Sonorització Domèstica

Solucions Digital Signage. Home Cinema y Sonorització Domèstica

Solucions Digital Signage per Home Cinema y Sonorització Domèstica