Restaurants, Hotels i Locals d’Oci

La dilatada experiència que tenim en Audiovisuales Mister Mix ens permet poder atendre múltiples necessitats de qualsevol local d'oci o restauració. Les principals necessitats de les discoteques, restaurants, hotels i bars les englobem en els següents apartats:

- Venda i instal·lació d'equips audiovisuals.
- Sistemes de projecció: Projectors i pantalles de projecció elèctriques i manuals.
- Megafonia i música ambient: Diversos sistemes a través de CD, MP3 o Internet.
- Publicitat dinàmica i digital signage.
- Il·luminació espectacular i il·luminació arquitectural.
- Contractes de manteniment per assegurar un servei d'assistència urgent.
- Lloguer d'equips per a esdeveniments d'empreses o particulars.

Millorem l’experiència dels seus clients amb una gran varietat de solucions i equips audiovisuals de qualitat, equips per DJ professionals, altaveus per a locals comercials, equips de so per a bars, il·luminació per a discoteques, karaoke professional per a bars i restaurants, so ambient per a cafeteries, sistemes de videoprojecció en lloguer, en definitiva, atenem totes les necessitats que puguin sorgir sempre donant un servei puntual, de qualitat i econòmic.

Els equips audiovisuals cada vegada tenen més importància per a l'experiència de les persones, en un sector on la competitivitat i la competència son extremadament altes, un dels aspectes que faran destacar un local per sobre de la resta són els audiovisuals. En l'actualitat ens trobem amb uns clients tecnològicament dependents i amb uns nivells d'exigència molt alts. Tota actuació és poca per posicionar-nos per davant de la competència.

Projectes d'èxit

BAR TREZE EN BARCELONA

Sonorització d'un emblemàtic bar-restaurant a la zona de Sarrià, mitjançant altaveus ECLER AUDEO 106, distribuïts pel local de forma estratègica per evitar molèsties als veïns. Instal·lació d'un projector SONY VPL-DX221 per, entre altres usos, crear ambients.

Seguir llegint.

BARCELONA SPORTS HOSTEL

Instal·lació completa de la megafonia del BCN Sports Hostel amb altaveus ECLER AUDEO 106 i amplificador MONACOR PA-1200. Preparació d'una sala de Cinema amb un Projector SONY VPL-CW255 de 4500 ANSI i un pantalla ELECOM 400x225cm, altaveus ECLER AUDEO.

Seguir llegint.

GRAN HOTEL ULTONIA

El Gran Hotel Ultonia, situat en ple centre de Girona, va contactar amb nosaltres a través d'un dels seus proveïdors de tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC) per a plantejar un projecte que consistia en l'adaptació d'un espai d'uns 100 metres.

Seguir llegint.


Si el que busques és algun tipus d'instal·lació o recurs audiovisual per a col·legis i centres educatius més concrets, et presentem la classificació d'opcions. Sens dubte, invertir en qualsevol d'aquests punts modernitzarà qualsevol instal·lació i simplificarà molts dels processos que formen part de les activitats de l'organització.