Instal·lacions Audiovisuals en Hotels i Restaurants

La dilatada experiència que tenim a Audiovisuales Mister Mix ens permet poder atendre tot tipus d'instal·lacions audiovisuals en hotels i restaurants. Sense oblidar-nos dels locals d'oci. En primer lloc, coneixem bé quines poden ser les principals necessitats audiovisuals de qualsevol discoteca, restaurant, hotel o bar. Segon, la nostra perllongada presència en el sector audiovisual ens permet cobrir una gran varietat de serveis audiovisuals. Per exemple, de venda, de lloguer, d'instal·lació o de manteniment de qualsevol equip audiovisual.

Alguns Projectes d'Instal·lacions Audiovisuals a Hotels, Restaurants i Locals d'Oci

De cadascuna de les Instal·lacions Audiovisuals per a Bars i Restaurants en destaquem els aspectes següents:

Instal·lació de Projector per a Bars. Bar Treze Barcelona: Sonorització d'un emblemàtic bar-restaurant a la zona de Sarria, mitjançant altaveus ECLER AUDEO 106, distribuïts pel local de forma estratègica per evitar molèsties als veïns. Instal·lació d'un projector SONY VPL-DX221 per, entre d'altres usos.

Instal·lació i Manteniment de Megafonia. Sports Hostel: Instal·lació completa de la megafonia del BCN Sports Hostel amb altaveus ECLER AUDEO 106 i amplificador MONACOR PA-1200. Preparació d'una sala de Cinema amb un Projector SONY VPL-CW255 de 4500 ANSI i una pantalla ELECOM 400x225cm, altaveus ECLER AUDEO.

Preparació Audiovisual d'Espais. Gran Hotel Ultonia: El Gran Hotel Ultonia, situat al bell mig de Girona, va contactar amb nosaltres a través d'un dels seus proveïdors de tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC) per plantejar un projecte que consistia en l'adaptació audiovisual d'un espai uns 100.

Altaveus per a Restaurant. La Vinicola d'Alella: Instal·lem el sistema de so a la zona d'esdeveniments del Restaurant La Vinicola d'Alella. En aquesta primera fase s'instal·len els altaveus per a restaurant.

Posa't en contacte amb nosaltres i et contestarem el més ràpid possible.
Demana pressupost per al teu projecte o instal·lació audiovisual sense compromís.

Formulario de contacto

Audiovisuales Mister Mix

Tel.+34 93 280 48 88
C / Ramón Miguel Planas, 16
08034, Barcelona

 

Perquè som la millor elecció per als teus Instal·lacions Audiovisuals en Hotels i Restaurants?

En primer lloc, coneixem les principals necessitats de les discoteques, restaurants, hotels i bars. Les englobem en els següents apartats:

  • Venda i instal·lació d'equips audiovisuals.
  • Sistemes de projecció: Projectors i pantalles de projecció elèctriques i manuals.
  • Megafonia i música ambient: Diversos sistemes a través de CD, MP3 o Internet.
  • Publicitat dinàmica i digital signage.
  • Il·luminació espectacular i il·luminació arquitectural.
  • Contractes de manteniment per assegurar un servei d'assistència urgent.
  • Lloguer d'equips per a esdeveniments d'empreses o particulars.

Millorem l'experiència dels seus clients amb una gran varietat de solucions i equips audiovisuals de qualitat. Tenim per a la venda i el lloguer equips per DJ professionals, altaveus per a locals, equips de so per a bars i il·luminació per a discoteques.

A més, disposem de tot tipus d'equips de karaoke domèstic o professional. Hem fet instal·lacions audiovisuals en hotels, en bars i en restaurants per tot Espanya.

Dominem les instal·lacions de fil musical o de so ambient per a cafeteries i locals d'oci. Lloguem sistemes de videoprojecció, en definitiva, atenem totes les necessitats que puguin sorgir. Sempre donant un servei puntual, de qualitat i d'acord a les necessitats de tots els nostres clients.

Els equips audiovisuals cada vegada tenen més importància en l'experiència de les persones. En un sector on la competitivitat i competència és extremadament alta, un dels aspectes que faran destacar un local per sobre de la resta, són les instal·lacions audiovisuals.

Per això, oferim qualsevol il·luminació espectacular en locals o per al teu negoci. En l'actualitat, ens trobem uns clients tecnològicament dependents i amb uns nivells d'exigència molt alts. Tota actuació és poca per posicionar per davant de la competència. Tenim el compromís de brindar la millor opció als nostres clients amb els nostres instal·ladors audiovisuals, que són especialistes en instal·lar qualsevol equip audiovisual i donar vida a qualsevol local comercial, ja sigui dedicat a la vida nocturna, com un bar de copes o una cafeteria. Ens adaptem a les teves necessitats.

Instal·lacions Audiovisuals en Hotels i Restaurants

Altres recursos per a les Instal·lacions Audiovisuals en Hotels i Restaurants

Si el que busques és algun tipus de recurs o instal·lació audiovisual en restaurants, hotels i locals d'oci més concret, et presentem aquesta classificació d'opcions. Sense cap dubte, invertir en qualsevol d'aquests punts modernitzarà qualsevol instal·lació i simplificarà molts dels processos que formin part de les activitats diaries. No dubtis a consultar qualsevol dubte que tinguis i veure les instal·lacions que realitzem en el nostre lloc web.

 

També oferim serveis d'il·luminació professional per a qualsevol bar musical a Barcelona, ​​on la música en viu destaqui gràcies als millors efectes de llum i el millor so professional. També instal·lem equips de home cinema professional per a qualsevol negoci que requereixi la instal·lació d'un equip de so hifi, amb potència d'altaveus i pantalla per entretenir als seus clients.

Il·luminació Espectacular i Efectes en Hotels, Restaurants i Locals d'Oci

Il·luminació Espectacular i Efectes per a hotels i restaurants

Megafonia i Microfonia Professional en Hotels, Restaurants i Locals d'Oci

Megafonia i Microfonia Professional per a restaurants i hotels

Sistemes de Control Audiovisual a Hotels, Restaurants i Locals d'Oci

Sistema de Control Audiovisual per a restaurants i hotels

Solucions Digital Signage en Hotels, Restaurants i Locals d'Oci

Solucions Digital Signage per a restaurants i hotels