Col·legis i Centres Educatius

El fet de portar des de l'any 1992 en el sector de l'equipament i la integració audiovisual a Espanya ens ha permès viure de primera mà que amb el pas dels anys, l'ús dels mitjans audiovisuals en l'ensenyament s'ha estès a tots els nivells, sent un complement imprescindible en tots els centres educatius moderns.

En Audiovisuales Mister Mix hem anat avançant i adquirint l'experiència audiovisual necessària per poder atendre qualsevol tipus de projecte audiovisual a la docència i la formació. Hem treballat en col·legis, aules de tot tipus, centres de formació per a empreses, universitats i acadèmies d'idiomes. Les nostres instal·lacions audiovisuals per a l'ensenyament a Barcelona i Madrid, ens han brindat l'oportunitat d'atendre projectes per tot Espanya a través del nostre equip d'instal·ladors audiovisuals especialitzats.

Som experts en la instal·lació i manteniment d'equips audiovisuals en col·legis i centres educatius. En Audiovisuales Mister Mix sempre treballem amb equips audiovisuals de qualitat. Hem instal·lat pantalles interactives tàctils, pissarres digitals a les escoles, sistemes de so per a aules col·laboratives i aules digitals, altaveus autoamplificats per a aules específiques, diferents tipus de comunicació audiovisual i interactiva, subministrat microfonia econòmica per a la docència i monitors tàctils 4k.

Projectes d'èxit

AUDITORI DE L'ESCOLA SUÏSSA

Instal·lació en un auditori d'una prestigiosa escola de Barcelona d'un projector Sony FULL HD de 5000ANSI model VPL-CH375, adaptació d'automatisme per a presentacions amb projecció mitjançant un Selector Automàtic Gefen GTV-HDMI1.3 i el Convertidor Gefen.

Seguir llegint.

AULES DE FORMACIÓ DEL EDPyN

Instal·lació d'una pizarra interactiva Hitachi FX-79 amb el seu projector de distància curta Hitachi CP-AX2505 i posteriorment instal·lació d'una pizarra Hitachi FX-E79E2 amb el seu projector de distància curta Hitachi CP-AX3005, les respectives evolucions dels equips.

Seguir llegint.

ESCOLA NEN DEU DE BARCELONA

Millora de la megafonia del pati d'un col·legi mitjançant altaveus ECLER AMBIT 106 i un amplificador Monacor de 4 zones PA-4040. Preparació i instal·lació d'un sistema d'àudio i vídeo per una capilla integrada a una sala adjacent mitjançant un projector SONY VPL.

Seguir llegint.


Si el que busques és algun tipus d'instal·lació o recurs audiovisual per a col·legis i centres educatius més concrets, et presentem la classificació d'opcions. Sens dubte, invertir en qualsevol d'aquests punts modernitzarà qualsevol instal·lació i simplificarà molts dels processos que formen part de les activitats de l'organització.