Instal·lacions Audiovisuals per a l’Educació

L'experiència en les Instal·lacions Audiovisuals per a l'Educació en el sector dels recursos audiovisuals i la integració audiovisual a Espanya. Ens ha permès viure de primera mà que, amb el pas dels anys, l'ús dels mitjans audiovisuals en l'ensenyament i en el sector educatiu s'ha estès a tots els nivells. Sent un complement imprescindible en tots els centres educatius moderns, ja que resulten més interessants i útils. A continuació exposem alguns exemples:

Alguns Projectes d'Instal·lacions Audiovisuals per a l'Educació

De cadascuna de les instal·lacions audiovisuals per a l'educació en destaquem els aspectes següents:

Instal·lació de Megafonia per a Col·legis: Ciuró. Completem la instal·lació megafonia mitjançant 17 altaveus Ecler Ambit 106 i 4 projectors de so Ecler MSP50TI. Un Amplificador Ecler HSA-4250, una matriu digital d'àudio Ecler MIMO1616, una consola d'avisos Ecler MPAGE i un reproductor ePLAYER1.

Instal·lació de Pissarra Digital per a l'Ensenyament: EDPyN. Instal·lació d'una pissarra interactiva Hitachi FX-79 amb el seu projector de distància curta Hitachi CP-AX2505 i posteriorment instal·lació d'una pissarra Hitachi FX-E79E2 amb el seu projector de distància curta Hitachi CP-AX3005, les respectives evolucions dels equips.

Instal·lar Projector a Col·legis: Can Planas. Subministrem i instal·lem els equips audiovisuals per al Poliesportiu de l'Institut Can Planas. Instal·lem una pantalla d´uns 3 metres d´ample com a suport a un fantàstic projector Panasonic de 7000 ansilums. Aquest projecte projecta des d'una distància de més de 15 metres amb un resultat de qualitat en 4K.

Sistemes de Megafonia per a Col·legis: Nen Deu. Instal·lació de megafonia al pati d'una escola mitjançant altaveus ECLER AMBIT 106 i un amplificador Monacor de 4 zones PA-4040. Preparació i instal·lació d'un sistema d'àudio i de vídeo per a una capella integrada a una sala adjacent mitjançant un Projector.

Solucions Audiovisuals per a Acadèmies: Celtic. Modernitzem mitjançant Equips Audiovisuals per a lEnsenyament 6 aules de diferents mides. Les més grans les equipem amb projectors de distància ultracurta i ordinadors portàtils. A les més petites instal·lem televisors de 55" acompanyades també d'ordinadors portàtils.

Solucions Audiovisuals per a Auditoris: E. Suïssa. Instal·lació audiovisual en un auditori d´una prestigiosa escola de Barcelona d´un projector Sony FULL HD de 5000ANSI model VPL-CH375, adaptació d´automatisme per a presentacions amb projecció mitjançant un Selector Automàtic Gefen GTV-HDMI1.3.

Posa't en contacte amb nosaltres i et contestarem el més ràpid possible.
Demana pressupost per al teu projecte o instal·lació audiovisual sense compromís.

Formulario de contacto

Audiovisuales Mister Mix

Tel.+34 93 280 48 88
C / Ramón Miguel Planas, 16
08034, Barcelona

Perquè som la millor elecció per a les Instal·lacions Audiovisuals per a l'Educació?

A Audiovisuales Mister Mix hem anat avançant i adquirint l'experiència audiovisual necessària per poder atendre qualsevol tipus de projecte audiovisual a la docència i la formació. Hem treballat en col·legis amb aules de tota mena. En centres de formació per a empreses, universitats i escoles d'idiomes.

Les nostres instal·lacions audiovisuals per a l'educació a Barcelona i Madrid, ens han brindat l'oportunitat d'atendre projectes per tot Espanya a través del nostre equip d'instal·ladors audiovisuals especialitzats. Un equip multidisciplinari i amb bona formació audiovisual.

A la nostra empresa som experts en la instal·lació i manteniment d'equips audiovisuals en col·legis i centres educatius. Sempre aportem equips audiovisuals de qualitat i treballem amb les millors marques. Coneixem tots els recursos audiovisuals de el sector audiovisual.

Per exemple, hem instal·lat pantalles interactives tàctils i pissarres digitals a les escoles. Coneixem bé el recurs de la pissarra digital per a l'aula i els sistemes de so per a aules col·laboratives i aules digitals. Per exemple, els altaveus autoamplificats són un recurs molt útil a les sales de formació.

Principals recursos de les Instal·lacions Audiovisuals per a l'Educació

Els recursos audiovisuals en l'ensenyament es converteixen en solucions per a l'educació. Podent incloure com a recursos, les pissarres interactives, els monitors interactius o les pantalles de projecció. Aquests recursos són solucions tecnològiques que ofereixen una millor experiència d'usuari, tant per a professors (o docents de qualsevol centre) com per a alumnes. Les pissarres, projectors i monitors interactius podrien ajudar i ser de molta utilitat en qualsevol lloc. Com per exemple en sales de reunions, classes magistrals, conferències o en aules de música.

També instal·lem dispositius electrònics com a suport per a l'estudi i la connectivitat. Són recursos que fomenten la col·laboració i l'interès per l'aprenentatge, ja que avui en dia, hi ha un gran interès per la tecnologia d'última generació. En l'actualitat, els joves estan acostumats a utilitzar la pantalla de l'ordinador i dispositius per buscar informació. Això vol dir que instal·lar equipament audiovisual és una bona idea i ofereix solucions per a l'educació.

Les pissarres digitals interactives són de molta utilitat per als professionals de la docència. A causa del tipus de format, facilita l'interès dels estudiants a interactuar amb la pissarra digital interactiva. És un sistema audiovisual senzill i eficient, ja que sol millorar la dinàmica de les classes. Aquestes classes adopten una dinàmica moderna i interactiva en relació a les classes tradicionals amb pissarra verda i un guix.

Instal·lacions Audiovisuals per a l'Educació - Audiovisuals Mister Mix

Estarem encantats de brindar els nostres serveis i mostrar totes les possibilitats i recursos per a l'educació segons les teves necessitats. Així com facilitar-te una millor forma de gestionar les teves classes o gestionar el contingut a les sales de reunions. Demana pressupost a mida sense compromís, sempre realitzem els nostres projectes d'instal·lacions audiovisuals segons les necessitats dels nostres clients.

A més, oferim suport tècnic, servei i manteniment per a totes les nostres instal·lacions audiovisuals per a l'educació. En aquest apartat pots consultar alguns dels nostres Projectes d'Instal·lacions Audiovisuals més recents. T'ajudem a que coneguis tot el que pots fer amb l'equipament audiovisual a col·legis, acadèmies i centres educatius. Suma't a les noves solucions audiovisuals per a l'educació que hi ha avui dia.


Si el que busques és algun tipus d'instal·lació o recurs audiovisual per a col·legis i centres educatius més concret. Et presentem aquesta classificació d'opcions. Sense cap dubte, invertir en qualsevol d'aquests punts modernitzarà qualsevol instal·lació i simplificarà molts dels processos que formin part de les activitats de l'organització. No dubtis a omplir el formulari de Contacte per a Instal·lacions Audiovisuals si necessites més informació sobre la instal·lació d'equips multimèdia. Com per exemple la pissarra digital interactiva o la integració d'equips amb connexió a internet. Pots contactar a través del nostre lloc web per correu electrònic.

Il·luminació espectacular i efectes. Col·legis

Il·luminació Espectacular i Efectes per a l'educació

 

Solucions Digital Signafge. Col·legis

Solucions Digital Signage per a l'educació