Instal·lar Projector en Col·legis. Institut Can Planas

Instal·lar projector en col·legis. Al juny de l'any 2021 la direcció de l'Institut Can Planas ens va encarregar el projecte de sonoritzar i instal·lar un projector i una pantalla en el seu poliesportiu. Un poliesportiu d'uns 190 metres quadrats, és a dir d'uns 25 metres de llarg i uns 15 metres d'ample.

L'equipament audiovisual escollit per poder realitzar els esdeveniments de l'escola en aquest poliesportiu va ser, una pantalla de projecció de 3 metres. Un projector de molt bona qualitat de 7000 ansilumens i quatre altaveus de 250 watts repartits per l'espai.

Institut Can Planas. Audiovisuales MisterMix
Poliesportiu de l'Institut Can Planas. Audiovisuales MisterMix

Escollir i Instal·lar Projector en Col·legis

Per a l'elecció del millor projector i accessoris per a aquest cas s'han tingut en compte diversos aspectes.

Primer, la distància de projecció és d'uns 15 metres. Segon, el poliesportiu compta amb molta il·luminació solar. Tercer la mida de projecció deu ser d'uns 3 metres d'ample. I quart, el projector està situat a uns 25 metres del Rack. Sota aquestes premisses el projector escollit i accessoris han estat els següents:

El projector muntat ha estat un Panasonic Làser de 7000 ansi, PT-MZ780BEJ acompanyat de la Òptica Teleobjectiu ET-ELT23 amb un Ràtio de projecció 4,6-7,2: 1.

D'altra banda, per fer arribar el senyal de vídeo a l'projector des del Rack, situat a més de 25 m, s'ha utilitzat un extensor 4K HDbase T ECLER VEOXPT44. El resultat final ha estat excel·lent, el senyal arriba perfecta al projector i garanteix una qualitat d'imatge 4K.

Instal·lar Projector en Col·legi. Audiovisuales MisterMix
Instal·lar Projector en Col·legi. Audiovisuales MisterMix
Instal·lar Projector Panasonic Làser de 7000 ansiPT-MZ780BEJ. Audiovisuales MisterMix
Optica Teleobjectiu ET-ELT23. Audiovisuales MisterMix

Pantalla de Projecció i So del Poliesportiu

El lloc més adequat per instal·lar la pantalla elèctrica Basic 132EW 290x163 implicava separar-la uns 40 cm de la paret perquè, en abaixar aquesta amb el comandament a distància, pogués baixar per davant d'unes espatlleres de fusta que s'utilitzen amb freqüència per a la realització de activitats esportives dels alumnes.

Això s'ha aconseguit mitjançant uns extensors metàl·lics fets a mida que separen la pantalla els 40 cm desitjats.

 

L'instal·lació es va completar amb un equip de so format per 4 Caixes acústiques LDEB82G3 de 250 Watts RMS cadascuna. Una Etapa de Potència LDDJ800 de 400Watios/canal, un previ Stage Line de 6 entrades MMX-602 i un sistema de microfonia sense fil doble LDU308HHD2.

Tota l'electrònica es va instal·lar en un Rack Mural de paret en una petita habitació en un dels extrems del Poliesportiu.

Instal·lar Pantalla de Projecció en Col·legis. Audiovisuales MisterMix
Instal·lar Pantalla de Projecció en Col·legis. Audiovisuales MisterMix
So en Poliesportiu. Audiovisuales MisterMix
Instal·lacions Audiovisuals en Col·legis. MisterMix