Instal·lar una Pantalla Interactiva per Videoconferències. Casals Industrial

¿Perquè Instal·lar una Pantalla interactiva per a videoconferències és una opció efectiva per a les empreses? La situació actual de treball a distància i prevenció de l'acostament social a causa de la pandèmia, ha fet que gairebé totes les empreses hagin decidit modernitzar les seves sales de reunions i llocs de treball.

Aprofitant les noves tecnologies de videoconferències i pantalles col·laboratives, nous formats de pantalles han aparegut i s'han afermat en el sector audiovisual.

En aquest cas es decideix Instal·lar una Pantalla Interactiva per Videoconferències de 65 " Newline Mira. Aquesta incorpora un ordinador i5 d'última generació compatible amb la definició 4K. A més ve amb el sistema operatiu Windows 10 professional.

Aquest monitor intercatiu és perfecte per a videoconferències i per compartir informació de tot tipus. Permet compartir informació entre tots els participants d'una forma molt senzilla i intuïtiva.

Instal·lació del Monitor Interactiu Newline Mira

El lloc en el qual es decideix instal·lar aquesta pantalla interactiva per videoconferències és al despatx de la Direcció General. Lloc en el qual es realitzen les reunions tradicionals i les reunions per videoconferència. Aquest sistema permet compartir documents amb els participants des del propi PC a través de l'aplicació de Newline. El que la casa Newline defineix com l'Ecosistema de col·laboració Newline Mira. Cal destacar, que al tenir tots els components integrats, la instal·lació d'aquesta Pantalla interactiva per Videoconferències és bastant senzilla.

La càmera incorporada i els micròfons amb cancel·lació d'eco i reducció de soroll faciliten la col·laboració i les videotrucades. Les eines interactives de l'ecosistema Newline permeten una col·laboració sense fils segura.

La flexibilitat de MIRA fa d'aquesta pantalla interactiva un lloc ideal per desenvolupar tasques que van des de les videoconferències de tota la vida, fins a compartir documents i informació de tot tipus en temps real de pantalla a pantalla i a distància.

Tecnologia de la Pantalla Interactiva per Videoconferències Newline Mira

Les novetats tecnològiques que defineix la casa Newline sobre la sèrie MIRA són les següents:

Pantalla 4K Optical Bonding. Aquesta tecnologia afecta les imatges clares, colors vibrants i un veritable angle de visió de 178 °.

Toc Superior. Precisió tàctil excepcional i una experiència d'escriptura fluida amb reconeixement de bolígraf, dit i el palmell de la mà.

Càmera i micròfon incorporats. Com ja hem comentat anteriorment, el tot en un fa que la seva instal·lació sigui poc invasiva i senzilla.

Instal·lar una Pantalla interactiva per Videoconferències. Audiovisuales Mister Mix
Instal·lar una Pantalla interactiva per Videoconferències. Audiovisuales Mister Mix