Instal·lació Audiovisual a Showroom

Showroom AEFA Les Mills

 

Instal·lació Audiovisual a Showroom de Les Mills. Recentment el distribuïdor de programes de fitness Les Mills va contactar amb nosaltres per dur a terme el projecte de crear un showroom pels seus productes virtuals. Des de ja fa uns quants anys, som els instal·ladors d'audiovisuals recomanats per Les Mills España.

Instal·lació de So al Showroom de Les Mills Espanya

 

A tot showroom per a productes virtuals el so és un aspecte molt important que juntament amb la imatge han de generar una bona experiència a l'usuari. Per aquest motiu, el showroom de Les Mills ha estat equipat amb els altaveus de 8 polzades Ecler Arqis 108 instal·lats un a cada costat de la pantalla de projecció.

Per aconseguir la pressió acústica ideal, es va instal·lar un subgreu de 10 polzades de la marca LD Systems, el LDSUB10, més que suficient per aconseguir l'efecte desitjat.

L'electrònica del so està composta per un Ecler SAM 402 previ i una etapa de potència LDXS700.

Com a complement als equips de so i per combinar el virtual amb el presencial es va instal·lar un micròfon sense fil de diadema LDU308BPH.

Instal·lació Audiovisual a Showroom Les Mills
Altaveu per Showroom Ecler Arquis 108
Rack Audiovisual per a Showroom Les Mills

Instal·lació d'Imatge al Showroom de Les Mills Espanya

 

Amb la finalitat de mostrar tot el potencial i la qualitat dels productes virtuals de Les Mills, es va decidir instal·lar el projector d'alta gamma Panasonic 5000 ANSI PT-VMZ50EJ amb el seu suport de sostre extensible.

Per aconseguir la màxima qualitat d'imatge, com a pantalla de projecció, es va decidir instal·lar una pantalla fixa de 350 x 196 cm de la marca Comensa. Cal destacar que les pantalles de projecció fixes donen millors resultats de qualitat pel fet que no tenen vibracions ni ondulacions que donin ombres sobre la imatge.

Com a reproductor de continguts Les Mills utilitza un Ipad Pro, en aquest cas és el de 10,2 polzades, que va ser muntat amb un suport de paret amb clau de seguretat amb un convertidor a HDMI.

Pantalla Projecció Showroom
Projector Panasonic per a Instal·lació Audiovisual a Showroom
Ipad amb suport de seguretat de paret

Sala per a videoconferències a Showroom

 

Paral·lelament al showroom, és molt recomanable tenir una bona sala de reunions equipada amb equips audiovisuals per a videoconferències. Aquestes sales es poden utilitzar per explicar les característiques dels productes o fins i tot retransmetre en streaming el que passa al showroom.

En aquest cas la sala de vidre ha estat equipada amb un televisor Hisense de 75 polzades amb el corresponent suport de paret Vogels MNT 300.

Per simplificar la instal·lació i poder fer videoconferències de qualitat, es va decidir muntar una barra amb altaveus i càmera 4k integrats de la marca Logitech. S'ajusta perfectament a la mida i característiques de la sala.

Com a complement a la instal·lació audiovisual s'ha instal·lat una caixa de connexions encastada a la taula de reunions per poder connectar-se i controlar el sistema. A més, s'hi han afegit diversos punts de corrent i Ethernet.

Hisense 75 Les Mills
Sala de Videoconferencia en Showroom
Logitech Cámara Videoconferencia