Novetats i Tendències Audiovisuals a Gimnasos

Al Butlletí de desembre de l'any 2020 volem parlar sobre les novetats i tendències audiovisuals en Gimnasos que s'han estat donant durant aquests anys. Sense cap dubte aquestes tendències es refermaran durant l'any 2021. La millor manera de presentar aquestes tendències és a partir de les nostres instal·lacions i preparacions ja realitzades. Us convidem a veure els nostres casos d'èxit.

D'altra banda, ens agradaria recordar-vos les possibilitats que tenim a Audiovisuales Mister Mix per poder realitzar retransmissions en Streaming. Més concretament, volem tornar a remarcar la versió Low-Cost d'aquesta possibilitat. Finalment, volem exposar un nou producte de MONACOR, els auriculars amb micròfon MONACOR BH-010USB.

No dubtis a consultar-nos si tens algun dubte sobre les Tendències Audiovisuals en Gimnasos per a aquest any 2021. Tendències marcades clarament per la situació actual de pandèmia. Com a professionals de sector segur que t'ajudarem a materialitzar les teves idees. També estarem encantats d'assessorar-te sobre qualsevol assumpte audiovisual que necessitis.

Sense cap dubte la retransmissió de contingut en Streaming a passat a formar part dels productes oferts per la majoria de gimnasos d'èxit. Com exposem en l'article, la inversió necessària per poder fer Streamings de Qualitat s'ha anat reduint amb el pas d'aquests mesos afectats pel COVID-19 arribant a ser una inversió molt competitiva.

Totes les marques d'equipament audiovisual s'estan esforçant a treure a la venda productes competitius per aprofitar l'alta demanda d'equips per a les retransmissions en Streaming. Tot i que aquests auriculars en concret no siguin l'ideal per a sessions esportives, tenim molts productes que si ho són, no dubtis a contactar-nos.

Pots consultar en aquest apartat alguna de les Solucions Audiovisuals per a la Pandèmia per COVID-19 que més demanda estan tenint.