XALET UNIFAMILIAR ALTA GAMMA

Al gener de l'any 2019, ens van encarregar un projecte de Home Cinema i Sonorització Domèstica molt ambiciós. El projecte audiovisual en qüestió, un xalet unifamiliar de Castelldefels, tenia diverses fases diferenciades que requerien solucions a mida.

1ª Fase: Muntar un sistema Multiroom per tota la casa de manera que cada usuari pogués escoltar la música que volgués en cada moment. Aquest sistema estava format per 12 zones independents, on s'incloïa els banys, la cuina i les habitacions de dormir.

La solució que s'adaptava millor era de SONOS, que permet independitzar les zones i controlar tot el sistema per a dispositius mòbils. Els altaveus que es van instal·lar van ser la majoria de sostre i els models van ser els ECLER IC52M per a banys i zones humides i els ECLER IC6 CLASS I a les habitacions de dormir, cuina i menjador. També es van instal·lar algunes unitats de BOSTON HSI460 ESTÈREO en espais on, per espai, no justificava posar 2 altaveus per reproduir en estèreo.

En un despatx del soterrani es va usar un altaveu SONOS PLAY 1 i el gimnàs es va sonoritzar amb 1 SONOS PLAY 3.

2ª Fase: Sonorització del jardí i zones exteriors. El repartiment del so per les zones que envoltaven l'habitatge es va fer amb 6 altaveus ECLER IG108 que es van instal·lar en els diferents parterres. A més es van col·locar 2 altaveus BOSE 251 en una pèrgola al costat de la casa. Tot el sistema es va amplificar amb Etapes de Potència ECLER, un eGPA2-300 pels 4 IG108 de la part de davant de la casa, al costat de la piscina i dues eGPA2-150 per als IG108 de la part de darrere i els dos BOSE 251 de la pèrgola.

3ª Fase: Home Cinema i sonorització del Celler: En aquesta ocasió es va escollir altaveus SONUS FABER de la sèrie VENERE. Els VENERE 2.0 van ser els frontals, el Venere CENTER com a central i els veneri 1.5 com darrere. El subgreu instal·lat va ser el REL T / 5i. El conjunt es va arrodonir amb un Televisor SONY 4K de 65 "KD-65AF8, el receptor MARANTZ SR-5012 i un BluRay SONY UBP-X700. Un Sistema excepcional a l'alçada d'una casa excepcional.

El Celler es va sonoritzar amb 2 Caixes acústiques ECLER AUDEO 108 connectats al sistema SONOS a través d'un SONOS CONNECT

4a Fase: Saló principal: Al voltant de la Televisió SONY 4K KD-55AF8 instal·lada en un suport de sostre fet a mida, es va afegir la Barra de so SONOS PLAYBAR, dues SONOS PLAY 1 com a suport del darrere i el subgreu SONOS SUB. El resultat va ser un sistema molt equilibrat i d'un disseny molt atractiu que s'adaptava perfectament al disseny de tota la casa i als estàndards de qualitat exigits per la propietat.